Aktualno:
TITAN - MAKITA - KATALOG ALATA 2015/2016ZAK - RENAULT CLIOKERATERMSUPER OUTLET CIJENE!!!PHARMA&BIO - ZDRAVLJE JE MOJ IZBORLUNA BLUE PARFUMERIEZAK - NOVI RENAULT TWINGOETT - SERVISNI CENTARGREEN BALANCE - USPOSTAVITE BALANS ORGANIZMAGORENJE CLASSICO U G'SERVIS&PRODAJATITAN - DOLMARLINGUATITAN - FEIN MULTIMASTERZAK - NOVI NISSAN NOTEVESPERA d.o.o. - tu je moj namještaj!DRVO TRGOVINA - AKCIJAMOJA ZONA SIGURNOSTILIMKO VEDAX - ZAMIJENITE STARI AZBESTNI KROV NOVIM GERARD KROVOM
 • < Škoda Superb osvojila nagradu „Beste Autos 2011“ (Najbolji automobili 2011.)

  Drvena kuća - pravi izbor za odmor ili življenje

  Većina ljudi želi drvenu vikend kuću na nekom proplanku, uz rijeku ili na nekom drugom idiličnom mjestu daleko od civilizacije i svakodnevnog stresa. Najčešće se drvene kuće grade kao kuće za odmor, ali neki sagrade takvu kuću i za život.

   

  Drvo je savršen građevni materijal u prirodnom smislu, propusno je i diše te osigurava povoljnu vlažnost i toplinu. Drvo sprječava statički elektricitet i kolanje prašine po prostorijama, a zvučno toplinska izolacija drvenog objekta ne zaostaje za drugim materijalima i termoizolacijskim karakteristikama drugih objekata. Drvene su kuće prostori u kojima vlada kisik i povoljne su posebice za osobe koje imaju problema s dišnim putevima. Drvo je tradicionalan materijal, a zadovoljava energetske, ekološke, sigurnosne i druge zahtjeve modernog čovjeka.

  Navest ćemo još nekoliko prednosti drvene kuće:
  Ekološka, zdrava kuća - izrađena je iz prirodnih materijala pa je ugodna, topla i neškodljiva vašem zdravlju.
  Brza izvedba i useljenje – od nacrta do useljenja proći će puno manje vremena, no kod ostalih vrsta gradnje.
  Izrada po mjeri - drvena kuća može biti projektirana samo za vas, za vaše želje i potrebe.
  Čista gradnja - u proizvodnim halama se izrađuju gotovi elementi, koji se montiraju na vašem zemljištu uz minimalnu buku i prašinu.
  Kvaliteta i trajnost drvenih kuća - u gotovo svim krajevima Hrvatske postoje stare drvene kuće koje nam potvrđuju da pravilnim održavanjem vijek drvene kuće može biti stoljetan.

  Živjeti u drvenoj kući znači živjeti u potpuno ugodnom i zdravom okruženju koje ne proizvodi štetna zračenja i koje je u psihološkom smislu, topao i mogli bismo reći antistresan prostor, ima odličnu akustiku i daje bolju kvalitetu života.
   
  Takav prostor ponovno postaje zanimljiv ljudima koji žive u gradovima i koji bi rado svijet betona zamijenili svijetom prirode i mirnijega okruženja.

  Više informacija: Kurija, Banija bb, 47000 Karlovac, Tel.: 047/ 613 006, fax: 047/ 613 001, Mob: 098/ 212 713, www.kurija.com, e-mail: kurija@ka.htnet.hr